Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΡΟΣ 13ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

(Εδώ θα βρείτε το καινούριο μας ιστολόγιο : http://astakotheories4.blogspot.gr/ )
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον καλοντυμένο ..David (Mayer) de Rothschild!!! 
Ο David πολλές φορές έχει προβληθεί από τα κοσμοπολίτικα περιοδικά σαν πλούσιος εργένης και γυναικοκατακτητής!!! του έχουν προσάψει, κατά καιρούς, σχέσεις με διάφορες γυναίκες (π.χ. Κάμερον Ντιάζ – μία από τους “Αγγέλους του ..Τσάρλι”)!!!
Η αλήθεια είναι ότι όλα τα παραπάνω είναι απλά φήμες (ή κατά την προσωπική μου εκτίμηση, φτιαχτές ιστορίες), ο ..David στην πραγματικότητα παραμένει ένας “αμετανόητος” εργένης!!! Ο ..David, χρησιμοποιεί το “Life Style” για να γίνει συμπαθής στον γυναικείο πληθυσμό!!! Μην ξεχνάμε ότι, πάνω από το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού, είναι γυναίκες!!!
Ο ..David αναφέρει (υποκριτικά): «τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρέσκονται στο να με απεικονίσουν ως καλοαναθρεμμένο εκατομμυριούχο εργένη, αλλά στην πραγματικότητα δεν ζω με αυτόν τον τρόπο. Ο πατέρας μου [ο τραπεζίτης Sir Evelyn de Rothschild] με καθοδήγησε στο να αναπτύξω τις δικές μου δυνατότητες. Όταν ήμουν 17 χρονών και ήθελα ένα αυτοκίνητο, θα έπρεπε να εργαστώ σε ένα μπαρ για να εξοικονομήσω τα χρήματα για αυτό. Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Ford Fiesta. Από τότε αυτή η συνήθεια μου έμεινε. Ποτέ δεν είχα ζητήσει από τον πατέρα μου χρήματα. Είμαι πάρα πολύ πεισματάρης..>>

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..David, να συμμετέχει σε μια σειρά εκδηλώσεων της εταιρίας (σπόνσορας) οικολογικών καλλυντικών Kiehl’s!!!
Το ακροατήριο του ..David αποτελείτε φυσικά, από γυναίκες!!! 

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον ..David, να “ανακρίνεται” δημοσιογραφικά από τρεις γυναίκες!!! 
Ο David de Rothschild στις ομιλίες του, αναφέρει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν, επειδή αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το τι συμβαίνει γύρω τους (κλιματική Αλλαγή)!!! Παραδόξως, ο ..David, βλέπει αυτές τις αλλαγές ως μια ευκαιρία και αναφέρει χαρακτηριστικά: «οι Άνθρωποι είναι εκ φύσεως άπληστοι και πιστεύω ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό, ως ένα εργαλείο», και εξηγεί: «αν σε κάποιον του πεις να αντικαταστήσει μια λάμπα με μία οικολογικότερη, το πιθανότερο είναι να μην το κάνει! αν όμως του πεις ότι με την αντικατάσταση της λάμπας, εκτός στο ότι θα βοηθήσει το περιβάλλον, θα εξοικονομήσει και £ 18 (18=6+6+6!!), τότε ο ενδιαφερόμενος, πιθανότατα θα προβεί στην συγκεκριμένη πράξη» !!!
Για τους παραπάνω λόγους, ο ..David επιδιώκει να χρησιμοποιεί εταιρίες-σπόνσορες στις Αποστολές του (όπως π.χ. την εταιρία καλλυντικών Kiehl’s), για να καλύπτουν μεγάλο μέρος των εξόδων της Αποστολής του, όχι ότι έχει ιδιαίτερη ανάγκη τα χρήματα, αλλά για να δίνει το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους (πολίτες, εταιρίες και κράτη) για να τον ακολουθήσουν!!! Οι εταιρίες-σπόνσορες προβάλλοντας, μέσω των Αποστολών του ..David, τα οικολογικά τους προϊόντα, καταφέρνουν να κάνουν καλό στο περιβάλλον και παράλληλα βγάζουν και χρήματα μέσω της διαφήμισης!!!
Κάποια κέρδη, που μπορεί ίσως να κερδίσει ο ..David (από τις Αποστολές του), θα τα επανεπενδύσει όλα σε οικολογικά προγράμματα (ήδη, χρηματοδοτεί αρκετά εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία)!!! Προς το παρόν, ο ..David έχει ξοδέψει αρκετά χρήματα για το σκάφος του (Plastiki) και αυτό έδωσε την αφορμή σε ορισμένους δημοσιογράφους να του ασκήσουν κριτική (ότι είναι σπάταλος)!!! Ο ..David παραδέχτηκε ότι όντως χάλασε αρκετά χρήματα για το σκάφος του, όμως θεωρεί ότι όσα χρήματα και να χαλάσει κάποιος, ποτέ δεν θα είναι αρκετά, για έναν τόσο σπουδαίο σκοπό, όπως η ..διάσωση του Πλανήτη!!!

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο (από το YOUTUBE), τον διάλογο που εξελίχθηκε (μέσω τηλεδιάσκεψης-κατά την διάρκεια του θαλάσσιου ταξιδιού) μεταξύ του ..David και του πρόεδρου (Achim Steiner) της UNEP (η αρμόδια Αρχή του ΟΗΕ για το περιβάλλον)!!!
Το βίντεο έχει τον τίτλο:
United Nations Environment Programme (UNEP) talks with the Plastiki 


Στην παρακάτω εικόνα, βλέπετε (σε μια παλιότερη φωτογράφιση) τον ..David (από την προβλήτα κατασκευής της βάρκας Plastiki, στο Σαν Φρανσίσκο)!!! 
Η φωτογράφιση έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε η βάρκα να παραπέμπει σε μια φωτεινή πυραμίδα, με τον ..David να στέκεται (με τα πόδια στην μέση της πυραμίδας και το κεφάλι στην κορυφή της)!!! Κάτω από την βάρκα, βρίσκετε φυσικά, ο αγαπημένο του σκύλος (Smudge)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το σκάφος του ..David (Plastiki) να περνάει μπροστά από την ..Όπερα του Σίδνεϊ  (26 Ιουλίου 2010)!!! 

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τις δηλώσεις που έκανε ο ..Dave, στα Αυστραλιανά ΜΜΕ (και όχι μόνο) κατά την άφιξή του, στο λιμάνι του Σίδνεϊ, στις 26 Ιουλίου του 2010!!! 

Στην παρακάτω βλέπετε (από άλλη οπτική γωνία) τα ΜΜΕ, που είχαν σπεύσει στην προβλήτα του λιμανιού του Σίδνεϊ, για να καταγράψουν τις δηλώσεις του ..David!!! 
O..David, απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για το αν το “βαρύ” επίθετο (της Τραπεζικής Δυναστείας Rothschild) που κουβαλάει, μπορεί να σταθεί εμπόδιο, στα οικολογικά του σχέδια και ο κόσμος να τον απορρίψει σαν ένα καλομαθημένο πλουσιόπαιδο με καλές προθέσεις, απαντάει : « ..με ρωτάτε αν είμαι υπερήφανος για την οικογένειά μου; μα φυσικά, είμαι περήφανος για το ποιος είμαι , για την καταγωγή μου και την οικογένειά μου, αλλά τι θα ήταν προτιμότερο- να κρυφτείς πίσω από το επίθετο σου και να μην κάνεις τίποτα ή να το “ρίξεις εκεί έξω” και να κάνεις κάτι θετικό. και αυτό είναι που πάντα πίστευα...ήμουν τυχερός με τις ευκαιρίες που είχα και είναι καιρός να ανταποδώσω..»
(εννοεί ότι πρέπει και αυτός με την σειρά του, να βοηθήσει στο γίνει μια καλύτερη κοινωνία με περισσότερες ευκαιρίες για όλους)!!! O ..David επιθυμεί ο κόσμος να τον βλέπει σαν τον ..Dave (υποκοριστικό του David)!!! Εννοεί ότι Θέλει, ο κόσμος να τον κρίνει, σαν μια αυτόνομη προσωπικότητα (σαν ένα καθημερινό άνθρωπο), και να μην τον κρίνει με βάση το ότι προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..Dave, ο οποίος είχε επισκεφτεί ένα εργοστάσιο παραγωγής ηλιακών συσσωρευτών ενέργειας (φωτοβολταϊκά), στις ΗΠΑ!!! 
Στις ΗΠΑ, από το κανάλι Sundance Channel, προβλήθηκε (το 2009) η εκπομπή Eco Trip: The Real Cost of Living (Οικολογικό Ταξίδι: Το Αληθινό Κόστος Της Ζωής), στην οποία πρωταγωνίστησε, για μερικά επεισόδια, ο ..David de Rothschild!!! Αποσπάσματα αυτών των εκπομπών, μπορείτε να δείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα:

Σε μια άλλη συνέντευξή του, ο ..David αναφέρει: «Αντί να φοράω το σμόκιν μου και να κόβω μια επιταγή για να ελαφρύνω την συνείδησή μου, προτίμησα να δημιουργήσω την δική μου οργάνωση-εταιρία (Adventure Ecology), για να προσπαθήσω να επηρεάσω τα παιδιά να ασχοληθούν μετά περιβαλλοντικά θέματα. ιδιαίτερα ασχολούμαι με την πλαστική ύλη, επειδή οτιδήποτε δεν μπορούμε να ανακυκλώσουμε, ουσιαστικά στηρίζετε σε ένα μεγάλο λάθος σχεδιασμού - δεν υπάρχουν απόβλητα στη φύση.»
Ο προφήτης Δανιήλ έγραψε για τον Αντίχριστο, " Μέσα σε καιρό ειρήνης θα αφανίσει πολλούς", και "θα έρθει ειρηνικά και θα πάρει την εξουσία με κολακείες"
(Δανιήλ 8:25, 11:21).

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε (για μια ακόμα φορά) τον ..David να ποζάρει με μικρά παιδιά!!! 
Η “εμμονή” του ..David με τα παιδιά, θυμίζει το παραμύθι “Ο Μαγικός Αυλός του Hamelin”, το οποίο γράφτηκε το 1816 από τους Αδελφούς Γκριμ, και είναι εμπνευσμένο από κάποια πιθανά γεγονότα, που φαίνεται να συνέβησαν στην Γερμανική πόλη Hamelin (Hameln), to 1284!!!
Στην παρακάτω εικόνα (γραμματόσημο) απεικονίζεται ένας άγνωστος ταξιδιώτης, ο οποίος για να εκδικηθεί τους κατοίκους της πόλης Hamelin, παρασέρνει τα παιδιά τους (παίζοντας τον μαγικό του Αυλό) μακριά από την πόλη!!! Από τότε, κανείς δεν είδε ή άκουσε κάτι για αυτά τα παιδιά!!! 
Βλέπουμε ότι στο κάτω μέρος της φωτογραφίας αναγράφετε η ημερομηνία ..1998 (666+666+666= 1998)!!!
Η παραπάνω εικόνα ανήκει στην κατηγορία των “μαγικών εικόνων”, δηλαδή εικόνες που κρύβουν κρυπτογραφημένα μηνύματα!!! Στην παραπάνω εικόνα υπάρχουν αρκετά ακόμα μηνύματα!!! Θα αναφερθούμε με περισσότερα (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ) σε επόμενο κεφάλαιο..σχετικά με τους συμβολισμούς των μυστικών οργανώσεων!!!
Τελειώνοντας, να πούμε ότι στην ιστορία πολλών λαών υπάρχει αναφορές για τον μαγικό Αυλό (π.χ. στην αρχαία Ελληνική ιστορία υπάρχει ο τραγοπόδαρος Θεός Πάνας, ο οποίος έπαιζε την μαγική φλογέρα του)!!!
Το 1791, ο Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ γράφει την Όπερα “Ο Μαγικός Αυλός” κατόπιν παραγγελίας των Μασόνων!!! Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά στις ιστοσελίδες: 

(το παραπάνω έργο έχει παιχτεί πολλές φορές και στην ..Όπερα του Σίδνεϊ!!!)

Τα λέμε με περισσότερα, στο επόμενο ΜΕΡΟΣ 14ο : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

1 σχόλιο: